Publicacions URV participa a la 43 Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires (Argentina)

Dimecres, 26 abril 2017 08:23

Publicacions URV participa a la 43a Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires, que se celebra del 27 d'abril al 15 de maig. Sota el pavelló de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE), i conjuntament amb trenta-cinc editorials d'universitats i centres de recerca, s’hi podrà consultar una mostra que supera els 600 títols que abasten les més diverses àrees de coneixement i temàtiques: política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambient, astrologia, turisme i educació, entre d'altres.

Entre els títols de Publicacions URV que s’exposen al públic de Buenos Aires destaquen les novetats següents:

- Retrats de vi, de Ruth Troyano

- La supervisión en la acción social, de Carmina Puig

- Las Brigadas Internacionales, Exilios en el mundo contemporáneo i Transiciones en el mundo contemporáneo, editats a cura de Josep Sànchez Cervelló i Alberto Reig

- Sobreviure a les presons de Franco, de Rosa Vilaró

- Antropología médica en la Europa meridional, editat a cura de José María Uribe Oyarbide, Enrique Perdiguero-Gil

- Cultura, salud, cine y televisión, editat a cura de Serena Brigidi

- Cuando la enfermedad se silencia, de Susana Ramírez Hita

Les trenta-cinc editorials que han confirmat la seva participació a la mostra són les de les universitats de Alcalá, Almería, Autónoma de Madrid, Barcelona, Cádiz, Cantabria, Castilla-La Mancha, Complutense de Madrid, Córdoba, Francisco de Vitoria, Granada, Jaén, Las Palmas de Gran Canaria, León, Murcia, Navarra, Oberta de Cataluña, Oviedo, País Vasco, Pontificia Comillas, Pontificia de Salamanca, Pública de Navarra, Rovira i Virgili, Fundación Universitaria San Pablo CEU, Santiago de Compostela, Sevilla, Valladolid y Zaragoza; a més dels centres de recerca Agencia Estatal Boletín Oficial del Estado, Centro de Estudios Políticos y Constitucionales, Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Consello da Cultura Galega, Diputación Provincial de Sevilla i Patronato de la Alhambra y Generalife.

Aquests més de 600 títols es podran consultar i, si s'escau, adquirir a l'estand de la UNE (núm. 410, Pavelló Blau). El distribuïdor argentí Jorge Waldhüter, que n’és l’encarregat, es mostra confiat que l'oferta editorial universitària espanyola desperti l'interès dels professionals, distribuïdors, llibreters, bibliotecaris, docents i del públic general, com ha passat en les darreres edicions. "Tot i certa retracció en el comerç de llibres, les nostres expectatives són favorables", ha subratllat Waldhüter. Els llibres que no es venguin a la mostra s'incorporaran a l'exposició permanent que la UNE té a Buenos Aires, concretament a Waldhüter La Librería (Avinguda Santa Fe, 1685) que compta en l'actualitat amb un ampli fons de títols, editats per les editorials universitàries europees. El distribuïdor argentí garanteix, a més, la presència d’aquests llibres en nombroses jornades, exposicions i en les principals fires del país al llarg de tot l'any.

 

Last modified on Dimecres, 26 abril 2017 08:37

Cerca a la web

Notícies