Per Sant Jordi, Publicacions URV et regala cultura

Dilluns, 22 abril 2013 11:02

Per la celebració literària de Sant Jordi, Publicacions URV regalarà, per a tothom, un llibre en el seu estand a la Rambla de Tarragona durant la jornada del 23 d’abril. El llibre commemoratiu d'enguany és Martí i Franquès, l'home que mirava l'aire, sobre el científic altafullenc del segle XVIII, que ha escrit Josep Grau Bové. L’obra s'ha presentat dilluns 22 d’abril a la Sala de Graus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química.

A més, hi ha altres activitats programades a alguns centres i campus des de la setmana passada, on es continuen presentant els dies previs a Sant Jordi noves obres de Publicacions URV. El dissabte 20 d'abril va ser el torn, a Tortosa, de l’obra Vivir lo extraño: un estudio psicopatológico sobre el déficit de familiaridad, del professor del Departament de Medicina i Cirurgia José González. Amb anterioritat, el dia 15 d’aquest mes va obrir el cicle de presentacions el llibre Marc jurídic de l’estalvi de l’aigua a la Sala de Graus del Campus Catalunya.

No obstant, els actes seguiran més enllà de la diada. Així, el dijous 25 d'abril Joaquim Nadal, catedràtic d'Història Contemporània de la UdG, presenta el llibre Quimeres. Sociabilitats i memòries col·lectives a la Catalunya del segle XX, de la professora d'Història Contemporània Montserrat Duch; serà a les 13 h. a la sala de juntes del campus Catalunya. El mateix dia es durà a terme la presentació del llibre ¡Guerra a Dios!, de Joaquim M. Bartrina, acompanyat de Dios, de Francesc Sunyer, edició a cura del professor de la URV Xavier Ferré. Es celebrarà a les 19 h. a la sala d'actes del Centre de Lectura de Reus. També, el dia 29 es presentarà la mateixa obra a les 19:30 h. a la llibreria La Rambla de Tarragona.

Si voleu conèixer les novetats més interessants del darrer any, així com accedir gratuïtament a més títols, podeu visitar la revista Publicacions URV 2013:

Novetats editorials per Sant Jordi

 

 

Last modified on Dimarts, 19 Gener 2016 10:07

Cerca a la web

Notícies