Imprimir aquesta pàgina

Nutrició humana i dietètica

Una de les tasques bàsiques del professional de la dietètica és la traducció de les aportacions dietètiques recomanades a racions d'aliments. Per això, és molt important que el professional de la dietètica presenti un elevat grau de coneixement dels aliments. Així, doncs, gran part de les pràctiques d'aquesta assignatura es destinen al coneixement de les racions habituals de consum dels aliments i al coneixement dels pesos i gramatges dels aliments que habitualment conformen la nostra dieta. Gràcies a aquesta informació, l'alumnat podrà aprendre a calcular les ingestes d'aliments necessàries per cobrir les recomanacions dietètiques i nutricionals definides pels experts.

Compra el llibre

Informació addicional

  • Autor: Diversos autors. A cura de Jordi Salas-Salvadó i Nancy Babio Sánchez
  • Any de publicació: 2010
  • Editorial: Universitat Rovira i Virgili
  • Col·lecció: Eina, 43, 1a ed.
  • Pàgines: 310
  • Mida: 17x24 cm
  • Enquadernació: rústica
  • ISBN: 978-84-8424-135-5
  • Preu: 18 €
  • Llengua: Català
Llegir 16077 vegades