Altres col·leccions

Altres col·leccions

Categories filles

Memoria Artium

Memoria Artium (21)

La col·lecció està conformada per investigacions originals, amb caràcter de monografia, realitzades per professionals rigorosos, sense renunciar, però, a la amenitat necessària per connectar amb l’ampli públic lector d’història de l’art.

Col·lecció coeditada per Universitat Autònoma de Barcelona, Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida, Edicions Universitat Politècnica de Catalunya, Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, i Museu Nacional d’Art de Catalunya

Veure articles ...
Publicacions del CEHSGO

Publicacions del CEHSGO (8)

La col·lecció Publicacions del CEHSGO recull l’edició digital dels llibres d’investigació que edita el Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona. Aquesta entitat es fundà l’any 1989 amb l’objectiu de donar a conèixer els darrers treballs de recerca o de divulgació que en l’àmbit de la història i de les ciències socials se centren en l’espai de la ciutat de Tarragona i del Camp de Tarragona. Des del 2016 l'edició digital de la col·lecció es realitza des de Publicacions URV.

Veure articles ...

Cerca a la web

Notícies